MW-Advocaten

Direct hulp in heel Nederland?

Neem contact op met MW-Advocaten voor een oriŽnterend gesprek: 024-6751581
of e-mail naar: ikwil@rijbewijsterug.info

Informeer derden over rijbewijsterug
 

Neem contact met mij op.

 Naam: *
 Telefoon: *
 Tijdstip: *  
   
 
  * Verplicht in te vullen velden.

ONGEVAL

U kunt uw rijbewijs ook kwijt raken indien u betrokken bent bij een verkeersongeval. De kans dat dit gebeurd is groot als u de maximum snelheid fors heeft overschreden en/of indien u alcohol en/of drugs heeft gebruikt. De straffen op het veroorzaken van een verkeersongeval kunnen zeer zwaar zijn. Indien u gedagvaard bent, kunt het beste zo snel mogelijk contact met ons opnemen.


SNEL UW RIJBEWIJS TERUG?

U wilt natuurlijk zo snel mogelijk weer uw rijbewijs terug hebben. Indien u met ons kantoor contact opneemt, zullen wij de officier van justitie benaderen en hem/haar er van proberen te overtuigen dat u een zeer groot belang heeft bij directe teruggave van uw rijbewijs. Uw persoonlijke omstandigheden spelen daarbij een belangrijke rol. Indien de officier van justitie toch besluit om het rijbewijs niet terug te geven, dienen wij een klaagschrift in bij de rechtbank. Tijdens de mondelinge behandeling, waarbij u door een ervaren advocaat zult worden bijgestaan, zullen we dan nogmaals alle relevante omstandigheden aan de orde brengen. In de meeste gevallen lukt het dan om uw rijbewijs weer terug te krijgen. De rechter neemt zijn beslissing doorgaans direct. U hoeft dus niet nog een tijd in spanning af te wachten.

EN DAN?

Binnen enkele dagen heeft u uw rijbewijs weer terug. Echter, is de zaak dan nog niet afgedaan. De behandeling van de strafzaak, waarin de rechter beslist of u al dan niet veroordeeld zult worden, komt er ook nog aan. U bent immers gedagvaard. Ook bij de behandeling van deze zaak zult u worden bijgestaan door een ervaren advocaat.